Välj fordon

Sök

Registreringsnummer

Sök

Katalog över reservdelat till SUBARU: Bildelar till alla SUBARU modeller


Vi erbjuder dig en klar och enkel översikt över vårat stora urval av SUBARU reservbildelar som passar just ditt fordon som du sökt utifrån i vårat söksystem. Välj bara din SUBARU modell och låt dig imponeras över våran exceptionella kvalité och samtidigt låga priser som du får när du handlar SUBARU reservdelar från oss.


De mest populära reservdelarna för SUBARU reservdelar i vår katalog

Kvalitativa SUBARU billiga autodelar online beställa

I vår reservdelskatalog finns alla delar till SUBARU

Historien bakom Subaru

Bildivisionen hos japanska företaget Fuji Heavy Industries tillverkar fordon under märket SUBARU för den internationella marknaden. Fordonstillverkningen började efter att sex olika företag slog ihop sig från tidigare Group Fuji Sanyo. Efter Andra Världskriget så sa de allierade åt att Group Fuji Sanyo skulle upplösas. De sex parterna av gruppen är vad som symboliserar märkets logotyp; de repsenterar de sex starkaste stjärnorna i Plejaderna.

Första fordonet och fyrhjulsdrivna traditionen

Den första SUBARU var en liten bil som hette 360 och som visades upp år 1985 som också var skattefri. Den fyrhjulsdrivna traditionen finns kvar än idag och som började med SUBARU Leone år 1972 som då erbjöds som en vanlig 2-WD helkombi. På grund av ett japanskt elbolag krävde fyrhjulsdrift vid en budgivning så byggde SUBARU helkombin Leone med kopplad fyrhjulsdrift. Den senare och permanenta slags fyrhjulsdriften och användningen av boxermotorn blev senare viktiga säljpunkter därefter. Fram till sista versionen av Justy så fanns det bara fordon med fyrhjulsdrift som såldes på många exportmarknader, även i Tyskland. Den framgångsrika exporten till UAS började år 1973 och fortsätter än idag utan några större problem. Sedan år 1979 har fyrhjulsdrivna fordon från Subaru även fått stor efterfrågan i Schweiz. Fordon från Subaru har exporterats till Tyskland officiellt sedan år 1980 och är mycket populära i landets mer bergiga delar.

Stabila fyrhjulsdrivna fordon med hög kvalitetsstandard

Fordon från Subaru ses som högkvalitativa bilar i USA och de tillverkas där såväl som i Kanada, Australien och Nya Zeeland. Detta rykte etablerades redan med Leone som fanns tillgänglig då som sedan, helkombi och coupé en lång period. Dessutom dess efterträdare, L 1800 ansågs också vara mycket oförstörbar. Nuvarande fyrhjulsdriftstekniken som används har existerat sedan år 1987 och kallas för ”symmetrisk AWD”. Tillsammans med mycket smidiga boxermotorer så har tekniken verkligen gett märket sin unika karaktär. De populäraste modellerna är lilla bilen Justy, sportiga sedanen Impreza som tidigare var känd för sina rallyförmågor och rymliga sedaner och helkombi i sedaner, det vill säga, Legacy-serien. Idag erbjuds stadsjeep av Outback som bygger just på den föregående nämnda. Stadsjeepen Forester är mycket populär bland jägmästare, jägare och bönder. Kupén SVX och stora stadsjeepen Tribeca är inte lika populära däremot. I vår nätaffär finner du brett utbud av reservdelar till fordonen som detta märke erbjuder.

Korg

0 Artikel, 0,00 kr

Till Kassan
log ind
Glömt lösenord? Ny kund ? Registrera nu
INFORUTA

Fri Frakt

på beställningar över 2500 kr i värde
  • Billiga bildelar SUBARU Frakt med UPS
  • SUBARU reservdelar Frakt med GLS
  • SUBARU bilreservdelar Frakt med DHL
:

Säker anslutning

Betalningssätt
  • Billiga bildelar SUBARU köp med paypal som betalningsmetod
  • delar SUBARU köp med mc som betalningsmetod
  • reservdelar SUBARU köp med visa som betalningsmetod
  • autodelar SUBARU köp med klarna som betalningsmetod
  • Köp fordonsdelar SUBARU med Bankoverforing som betalningsmetod
Måndag-Fredag
08:00 - 23:00

Hotline

+46 101 38 90 90

Adress

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin
Tyskland
Visa på karta