Välj fordon

Sök

Registreringsnummer

Sök

Katalog över reservdelat till LEXUS: Bildelar till alla LEXUS modeller


Vi erbjuder dig en klar och enkel översikt över vårat stora urval av LEXUS reservbildelar som passar just ditt fordon som du sökt utifrån i vårat söksystem. Välj bara din LEXUS modell och låt dig imponeras över våran exceptionella kvalité och samtidigt låga priser som du får när du handlar LEXUS reservdelar från oss.


De mest populära reservdelarna för LEXUS reservdelar i vår katalog

Kvalitativa LEXUS billiga autodelar online beställa

I vår reservdelskatalog finns alla delar till LEXUS

Lyxmärket från Toyota

Den japanska biltillverkaren Toyota marknadsför lyxfordon under deras varumärke Lexus. Lexus grundades år 1989 och erbjuder bilar som konkurrerar med tyska bilmärken som Mercedes, Audi och BMW. De började sälja i USA först år 1989 och då erbjöd Lexus bara ett fordon i mellan- och övre klassen. Mellanklassfordonet var Lexus ES och var i princip strukturellt identisk med Toyota Vista.

Lexus modellutbud

När märket började sälja i Europa år 1990, så kom övre klassmodellen LS med åttacylindrig motor och det var den enda modellen som erbjöds. Fram tills år 2006 så såldes den i Japan som Toyota Celsior. Under 1990-talet så kom en annan mellanklass med namnet GS, såväl som stadsjeepen LX som byggde på Toyota Land Cruiser. Denna såldes dock bara i USA och i Mellanöstern. År 1992 så kom en övre klassmodell vid namn SC som såldes i Japan fram tills år 2005 som Toyota. År 2011 så kom kompakta fordonet HS in i Lexus produktutbud. HS fanns också tillgänglig som lyxfordon/superbil LFA med hela otroliga 571 hk och som en cabriolet med nedfällbart tak.

Konkurrensen bland de tyska biltillverkarna

Dessutom erbjuder Lexus sportiga couper som RC F med otroliga 477 hk och en V8-motor. Lyxiga stadsjeepen Lexus NX som bygger på Toyota RAV4 finns också med i utbudet. Majoriteten av motorerna finns också tillgängliga som hybrider vilket går att se om du lägger märke till bokstaven ”h” i slutet av deras modellnamn. Alla modeller tillverkas i deras anläggning i Japan. Det är bara hybridfordonen som fortfarande tillverkas av Toyota. Stadsjeepen RX330/350, ämnad för amerikanska marknaden, byggs exempelvis i Kanada. Tack vare att modeller från Lexus är så pålitliga så skrämmer Toyota oftast tyska tillverkare som Mercedes, Audi och BMW med deras åtta modeller från deras lyxmärke, det vill säga, nämligen Lexus.

Korg

0 Artikel, 0,00 kr

Till Kassan
log ind
Glömt lösenord? Ny kund ? Registrera nu
INFORUTA

Fri Frakt

på beställningar över 2500 kr i värde
  • Billiga bildelar LEXUS Frakt med UPS
  • LEXUS reservdelar Frakt med GLS
  • LEXUS bilreservdelar Frakt med DHL
:

Säker anslutning

Betalningssätt
  • Billiga bildelar LEXUS köp med paypal som betalningsmetod
  • delar LEXUS köp med mc som betalningsmetod
  • reservdelar LEXUS köp med visa som betalningsmetod
  • autodelar LEXUS köp med klarna som betalningsmetod
  • Köp fordonsdelar LEXUS med Bankoverforing som betalningsmetod
Måndag-Fredag
08:00 - 23:00

Hotline

+46 101 38 90 90

Adress

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin
Tyskland
Visa på karta