Välj fordon

Sök

Registreringsnummer

Sök

Katalog över reservdelat till JAGUAR: Bildelar till alla JAGUAR modeller


Vi erbjuder dig en klar och enkel översikt över vårat stora urval av JAGUAR reservbildelar som passar just ditt fordon som du sökt utifrån i vårat söksystem. Välj bara din JAGUAR modell och låt dig imponeras över våran exceptionella kvalité och samtidigt låga priser som du får när du handlar JAGUAR reservdelar från oss.


De mest populära reservdelarna för JAGUAR reservdelar i vår katalog

Kvalitativa JAGUAR billiga autodelar online beställa

I vår reservdelskatalog finns alla delar till JAGUAR

Historien bakom Jaguar

Företaget grundades i Blackpool i Storbritannien år 1922 av William Lyons och William Walmsley. I början så hette företaget Swallow Sidecars och fokuserade då på att tillverka sidvagnar åt motorcyklar. År 1927 så började de också tillverka sporteleganta bilkarosser baserat på Austin Seven. Ett år senare så började de tillverka karosserier åt tillverkaren ”Standard”. År 1931 så började de tillverka sitt eget fordon med hjälp av en kaross från företaget Standard och företaget bytte nu namn till ”SS”. Efter Andra Världskriget så bytte företaget namn igen till Jaguar eftersom namnet ”SS” inte var okej längre att heta som företag.

Framgång via processgång

De följande åren så visades många motorkoncept upp, såsom den med två övre vevaxlar (år 1948) eller en med förbättrad geometri hos förbränningskammaren. Jaguar har alltid varit ett företag som tyckt om att experimentera med sina innovationer; ”X” i deras modellbeskrivning härstammar från ordet ”experiment” så dessa bokstäver såg du i många av deras motorserier. Under 1950-talet så fortsatte de enligt sitt motto och började tillverka nämnvärda fordon som coupen Jaguar Mark VII M, som även vann rallytävlingen i Monte Carlo år 1956.

Nämnvärda fordon med många hästkrafter

Under 1960- och 1970-talet så tillverkade Jaguar endast dyra fordon i små mängder, vilket gjorde att företaget aldrig kunde gå runt. Det varför därför amerikanska biltillverkaren Ford köpte upp Jaguar år 1989 så det var möjligt att gå runt för en gångs skull. Idag så finns det modeller som en 2,2 l diesel med 220 hk och en femsitsig V8 med kompressor med hela 550 hk. På grund av den amerikanska finanskrisen så sålde Ford Jaguar och Land Rover till asiatiska Tata Motors i Indien. Just nu har Jaguar fyra olika modeller att erbjuda såsom vilda roadstern F-type och XE, XF, och XJ diesel. Jaguar har haft stora kvalitetsproblem sedan 1970-talet. Därför är det smart att investera i reserv- och förbrukningsdelar till din gamla Jaguar om du äger en sådan. Du kan beställa alla dessa delar som du behöver såväl som andra bildelar direkt i vår nätaffär.

Korg

0 Artikel, 0,00 kr

Till Kassan
log ind
Glömt lösenord? Ny kund ? Registrera nu
INFORUTA

Fri Frakt

på beställningar över 2500 kr i värde
  • Billiga bildelar JAGUAR Frakt med UPS
  • JAGUAR reservdelar Frakt med GLS
  • JAGUAR bilreservdelar Frakt med DHL
:

Säker anslutning

Betalningssätt
  • Billiga bildelar JAGUAR köp med paypal som betalningsmetod
  • delar JAGUAR köp med mc som betalningsmetod
  • reservdelar JAGUAR köp med visa som betalningsmetod
  • autodelar JAGUAR köp med klarna som betalningsmetod
  • Köp fordonsdelar JAGUAR med Bankoverforing som betalningsmetod
Måndag-Fredag
08:00 - 23:00

Hotline

+46 101 38 90 90

Adress

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin
Tyskland
Visa på karta